Η αδιανόητη για αιρετό προσβλητική επίθεση που δέχθηκαν ο Δημήτρης Δόγκας, το ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο ΚΑΛΑΜΑΚΙ και συνολικά η δημοκρατική αντιπολίτευση πριν από λίγους μήνες με το ανατριχιαστικό «Είστε ναζιστές, γκεμπελιστές» είναι η κορύφωση της εκτός ελέγχου, προσβλητικής συμπεριφοράς του κ. Κονδύλη μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, ήδη από την πρώτη του θητεία. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Η συμπεριφορά αυτή του κ. Κονδύλη δεν είναι καινούργια. Δείτε στο βιντεο αυτό που έχουμε δημοσιεύσει και παλαιότερα, αποσπάσματα από απίστευτες επιθέσεις που έχει εξαπολύσει τα προηγούμενα χρόνια, ωρυόμενος ο κ. Κονδύλης απέναντι στην Ελένη Μπελιά, σε άλλους συμβούλους της αντιπολίτευσης αλλά και σε δημότες που παρευρίσκονταν και παρακολουθούσαν το δημοτικό συμβούλιο, δηλαδή το ανώτερο συλλογικό όργανο διοίκησης του Δήμου μας. Καταδεικνύεται πώς η αντίληψη και η αισθητική μπορούν να διολισθαίνουν στα μαύρα μονοπάτια μιας φασίζουσας συμπεριφοράς όσο ταυτόχρονα διογκώνεται και η αλαζονεία της εξουσίας.

Το λυπηρό δεν είναι τόσο η ανοχή των δημοτών σε αυτήν την χυδαιότητα, καθώς πολλοί προφανώς δεν έχουν παρακολουθήσει τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, αλλά γνωρίζουν μόνον μια φτιασιδωμένη εικόνα του σημερινού δημάρχου.

Το λυπηρό είναι η ηχηρή ΣΙΩΠΗ και η μηδενική αντίδραση των αιρετών δημοτικών συμβούλων της παράταξης του κ. Κονδύλη και του Προέδρου Στ. Διαμαντή που ζητούν την Κυριακή την ψήφο μας. Δεν αξίζει στον Άλιμο να διοικείται από αυτή την παράταξη.

Για αυτό σας καλούμε να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις και με την ψήφο σας την Κυριακή 8/10 το ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ και τον υποψήφιο δήμαρχο Θωμά Γιούργα.

Για να φέρουμε την αλλαγή που έχει ανάγκη ο δημοκρατικός Άλιμος.

.