Χρήστος Παπαχρήστου

Γνωρίζομαι με την Ελένη Μπελιά σαραντατρία χρόνια. Όλο αυτόν τον καιρό θυμάμαι το αγωνιστικό της πνεύμα και τον παθιασμένο χαρακτήρα της. Σταθερή στις αξίες της και στα πιστεύω της. Μεγαλωμένη με αρχές σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που πολλοί θα ζήλευαν. Το γνωρίζω γιατί στα παιδικά μου χρόνια περνούσα πολύ χρόνο στο σπίτι της.
Με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα την πρότασή της να συμμετάσχω στο συνδυασμό «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» και με ακόμα μεγαλύτερη χαρά την αποδέχθηκα. Μοιραζόμαστε πολλούς ίδιους σκοπούς, τους οποίους με αγώνα και δουλειά μπορούμε να πραγματοποιήσουμε.
Οι προτάσεις και οι ιδέες της είναι ανθρώπινες και αφορούν στην βελτιστοποίηση των πόρων και των παροχών του δήμου Αλίμου. Κάτι που αφορά σε όλους μας. Στηρίζω την Ελένη Μπελιά γιατί έχει τη δύναμη και το όραμα να αλλάξει τα κακώς κείμενα.

………………………………………………

Ο Χρήστος Παπαχρήστου είναι γεννημένος στο Καλαμάκι τον Απρίλιο του 1971. Αποφοίτησε από το Θουκυδίδειο Λύκειο Αλίμου το 1988. Στον εργασιακό χώρο εισήλθε το 1992 σε διάφορες εταιρίες με ειδικότητες βοηθός λογιστού, υπάλληλος γραφείου και πωλητής έως τον Σεπτέμβριο του 2012 που απολύθηκε. Οι σπουδές του αφορούν σε προγραμματισμό Η/Υ, Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.