OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» της Ελένης Μπελιά.
Γιατί είναι ένας άνθρωπος με στόχους, όνειρα και σύγχρονες ιδέες.
Γιατί πλαισιώνεται από παλιούς και νέους συνεργάτες, με πολλούς αγώνες, πείρα και γνώσεις, σε όλους τους τομείς που αφορούν διάφορα προβλήματα του δήμου και των δημοτών.
Γιατί είναι κοντά στους δημότες, ακούει με προσοχή τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους και δίνει εύστοχες απαντήσεις, σε όσους έχουν αμφιβολίες, σχετικά με το έργο της.
Γιατί είναι ενάντια στα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα ορισμένων, που καπηλεύονται τον δήμο με διάφορα μέσα, για προσωπικούς τους σκοπούς! Χωρίς να σκέπτονται ότι στους δρόμους κυκλοφορούν άνθρωποι! Και ότι δεν είναι μόνοι τους.
Γιατί ζει και αναπνέει στον παλμό του Αλίμου, βλέπει, ακούει και σημειώνει τα πάντα, για να μπορέσει να κάνει πράξη, όλα αυτά που αναφέρει στα φυλλάδια και στις συγκεντρώσεις της, για έναν καλύτερο Άλιμο με λιγότερα προβλήματα, καλύτερη υποδομή και έξυπνες λύσεις, που θα προέρχονται τόσο από την ίδια, όσο και από τη δυνατή ομάδα της! 
Γιατί πιστεύει σ’ αυτό που κάνει, δίνει και θα εξακολουθεί να δίνει καθημερινούς αγώνες για την προάσπιση των συμφερόντων του Αλίμου και των Αλιμιωτών.
Γιατί τους ακούει όλους, και δέχεται τις γνώμες, τις απόψεις και τις κριτικές όλων, ανεξαρτήτως κομματικού ή δερματικού χρώματος!!!
Τέλος, θέλω να προσθέσω κι εγώ με τη σειρά μου, ένα λιθαράκι βοήθειας με όλες μου τις δυνάμεις, έτσι ώστε βλέποντας τις προσπάθειες όλων των μελών του συνδυασμού ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι, να αισθάνομαι υπερήφανος που προσφέρω κι εγώ κάτι καλό, για τον Άλιμο.

……………………………………………….

Ο Σίμος Κάκαρης γεννήθηκε στον Άλιμο το 1960. Μεγάλωσε και ζει έως και σήμερα στον Άλιμο. Έχει ρίζες από την Κωνσταντινούπολη. Σπούδασε μηχανολόγος – ηλεκτρονικός και δραστηριοποιείται στον τομέα της έρευνας και τεχνολογίας. Ασχολείται με γρήγορα αυτοκίνητα και κάνει διάφορες κατασκευές (μετατροπές) πάνω σε αυτά.