Έχουμε και λέμε:
1. Δεν στέλνονται εγκαίρως οι εισηγήσεις των θεμάτων. Στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Τρίτης 2/4 τρία σημαντικά θέματα μπήκαν στην ημερήσια διάταξη χωρίς καμία ή με ελλιπείς εισηγήσεις! Είναι συνηθισμένη πρακτική να συζητούνται και να ψηφίζονται θέματα χωρίς τεκμηριωμένες εισηγήσεις.

2. Η προχειρότητα στην προετοιμασία του συμβουλίου συχνά αγγίζει τα όρια της γελοιότητας: Το σημαντικό θέμα των δημοτικών τελών του 2019 ήταν έκτακτο θέμα συζήτησης!

3. Ο πρόεδρος, κ. Γαρυφαλάκης, απουσιάζει μονίμως από το δημαρχείο την ημέρα που έχει δημοτικό συμβούλιο. Αμείβεται με 800 ευρώ τον μήνα για να προετοιμάζει το συμβούλιο! Εκ του αποτελέσματος, όμως, είναι εμφανές ότι δεν το καταφέρνει και πολύ καλά. Αμείβεται, δηλαδή, για να διευθύνει απλώς το δημοτικό συμβούλιο; Που ούτε και σε αυτό μπορεί να ανταποκριθεί.

Όλα αυτά, και πολλά ακόμα, τα έχουμε επισημάνει επανειλημμένως. Ως Δημοτική Κίνηση ζητούμε τον αναγκαίο χρόνο για να προετοιμαζόμαστε σωστά και να αποφασίζουμε συλλογικά ώστε να ανταποκριθούμε στον ρόλο μας. Αυτά μπορεί να είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Γαρυφαλάκη, τον δήμαρχο και ορισμένους συμβούλους και συνεργάτες τους.
Τολμά κάποιος να διατυπώσει διαφορετική γνώμη; Θα τον περιλούσουν με τα πιο ευγενικά των επιθέτων. Πλούσιο το μαγνητοσκοπημένο υλικό των επιθέσεων κατά των συμβούλων του ΑΝΩ-ΚΑΤΩ (δείτε τα βίντεο παρακάτω).
Όσον αφορά στο θέμα των εργαζομένων, δεν μας είχε καν σταλεί η δικαστική απόφαση για την οποία θα συζητούσαμε! Πότε περίμεναν να μας τη στείλουν; Στο θέμα αυτό θα επανέλθουμε.
Περισσεύει το θράσος, λοιπόν, να μας κουνούν και το δάχτυλο, που δεν προσήλθαμε στο συμβούλιο. Άλλωστε, πότε οι αλαζόνες έκαναν αυτοκριτική;
Θα δείξουμε κατανόηση. Ευτυχώς, με την απλή αναλογική, θα μπουν στη θέση τους όσοι νομίζουν ότι ο Δήμος είναι τσιφλίκι τους.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το δεύτερο βίντεο  με αποσπάσματα από τη συμπεριφορά του Δημάρχου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο προς τις/τους δημοτικούς συμβούλους του ΑΝΩ-ΚΑΤΩ και άλλων παρατάξεων και πολιτών που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις. 

Διαβάστε εδώ την πρώτη ανακοίνωση μας για το ίδιο θέμα και δείτε  εδώ το πρώτο βίντεο.

 

 

 

 

Advertisements