Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο των “Κτηριακών Υποδομών” (πρώην ΟΣΚ), κ. Χαρωνίτη, πραγματοποίησαν την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 ο υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου, Κώστας Χαρίτος και η σημερινή επικεφαλής της Κίνησης Ελένη Μπελιά, δημοτική σύμβουλος.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κίνησης. Ο Κ. Χαρίτος και η Ελ. Μπελιά ενημέρωσαν τον κ. Χαρωνίτη για τις ανάγκες που έχει ο Άλιμος στο θέμα της σχολικής στέγης: ανέγερση νηπιαγωγείων, του 8ου δημοτικού, ενός νέου διδακτηρίου σύγχρονων προδιαγραφών για το Μουσικό Σχολείο Αλίμου, καθώς και θέματα συντήρησης των σχολικών κτηρίων του Αλίμου που μετρούν πια αρκετές δεκαετίες.
Στον σχεδιασμό των “Κτηριακών Υποδομών” για τη σχολική στέγη στον Άλιμο, σύμφωνα με τον κ. Χαρωνίτη, προβλέπεται μόνον η τοποθέτηση πέντε (5) προσωρινών αιθουσών (προκάτ ελαφρού τύπου) για νηπιαγωγεία, έως την οριστική ανέγερσή τους σε οικόπεδα που θα διαθέσει ο Δήμος μας.
Δυστυχώς, ο Άλιμος δεν έχει καταθέσει στις “Κτηριακές Υποδομές” κανένα αίτημα για ανέγερση σχολείων. Οι ευθύνες είναι διαχρονικές, το γνωρίζουμε.
Oύτε η σημερινή διοίκηση του κ. Κονδύλη, που κομπάζει συνεχώς για το έργο που δήθεν κάνει στην πόλη, δεν έχει κανέναν σχεδιασμό για το σοβαρό ζήτημα της σχολικής στέγης.

 

 

 

 

Advertisements