Μέσα σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη αισιοδοξία και δυναμικότητα, το Σάββατο 12/1/2019, έγινε στα γραφεία της Δημοτικής Κίνησης “ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι” η επίσημη παρουσίαση του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Χαρίτου.
Τη ζεστή και ανθρώπινη παρουσίαση της ιστορίας της Κίνησης, που δημιουργήθηκε το 2006, ξεκίνησε ο Δημήτρης Κλαυδιανός, πρώτος υποψήφιος δήμαρχος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συλλογική αντίληψη και την εναλλαγή των προσώπων που χαρακτηρίζει την Κίνηση από την ίδρυσή της (διαβαστε εδώ την ομιλία του).  Η Ελένη Μπελιά, επικεφαλής του ψηφοδελτίου το 2014, τόνισε την ενεργή και συστηματική προσπάθεια των δημοτικών συμβούλων και των αντιπροσώπων της Κίνησης για την προάσπιση των δημοκρατικών διαδικασιών, της διαφάνειας, της ενεργοποίησης των πολιτών και της ποιότητας ζωής στην τοπική κοινωνία και αναφέρθηκε στη σημασία της Απλής Αναλογικής. Τέλος, προλόγισε με ένα σύντομο βιογραφικό τον νέο υποψήφιο Δήμαρχο (διαβάστε εδώ την ομιλία της).
Ο Κώστας Χαρίτος, ο νέος υποψήφιος δήμαρχος, αναφέρθηκε στο όραμά του για μια συμμετοχική δημοκρατία με δημοψηφίσματα για θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία, για τη σταθερή του βούληση και επιδίωξη τόσο ως προς την υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων και της αλληλεγγύης όσο και για την προστασία των ελεύθερων χώρων του Αλίμου (διαβάστε  εδώ την ομιλία του).
Στην επιτυχημένη εκδήλωση έδωσαν το παρόν πολλά μέλη, παλιά και νέα, της Δημοτικής Κίνησης, οι πρ. δημοτικοί της σύμβουλοι Γ. Παραλάς και Φ. Πύρζα, φίλες και φίλοι του ΑΝΩ-ΚΑΤΩ.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο αντιπεριφερειάρχης Ν. Τομέα Χρ. Καπάταης, ο δήμαρχος Αλίμου Ανδ. Κονδύλης, οι περιφερειακές σύμβουλοι Αγγ. Λεβέντη και Μ. Νερούτσου, ο επικεφαλής της παράταξης ΑΛΙΜΟΣ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ Θ. Ορφανός και ο ανεξαρτητος δημοτικός σύμβουλος Αλίμου Γ. Παναγουλόπουλος, οι εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων του Αλίμου Ανδ.Κασκανιωτης, Μ. Βαρδαξόγλου, Ά. Καρύδη, Π. Μαστρογιαννοπούλου, Τ. Σιδέρης και Β. Σμπράος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι γειτονικών Δήμων Β. Κουτσοβασίλης-Αγ.Δημητρίου, Κ. Μερκουράκης-Παλαιού Φαλήρου, Θ. Μπούφης-Ελληνικού-Αργυρούπολης, Θ. Παυλόπουλος-Νέας Σμύρνης, Μπ. Μπιλίνης-Μοσχάτου-Ταύρου. Τέλος, πολλά κυβερνητικά στελέχη δήλωσαν τη θερμή υποστήριξή τους στον Κώστα Χαρίτο: Αλ. Χαρίτσης υπ. Εσωτερικών, Ν. Παππάς υπ. Ψηφιακής Πολιτικής, Θ. Φωτίου Αν. υπουργός Εργασίας, Γ. Βασιλειάδης Υφυπ. Αθλητισμού και Κ. Στράτης Υφυπ. Πολιτισμού, Ν. Τόσκας, Γ. Μπαλάφας και Γ. Μουζάλας τ. υπουργοί, Δ. Τεμπονέρας ΓΓ Υπ. Ναυτιλίας.
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους και ο Αλ. Κεσσές και ο Αρ. Θωμόπουλος, από τους παλαιότερους δημοτικούς συμβούλους της Αριστεράς στον Άλιμο.

dsc_0843

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση :

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.