Μπροστά στην είσοδο του θεάτρου «Κάρολος Κουν» εντοπίσαμε τρία επικίνδυνα σημεία για τους πολλούς επισκέπτες των εκδηλώσεων που γίνονται σε αυτό, πολύ συχνά μάλιστα είναι μικρά παιδιά και νήπια, αλλά και για τους μαθητές των διπλανών σχολείων που καθημερινά κάθονται εκεί. Άμεσα οι υπηρεσίες του Δήμου θα πρέπει να τα διορθώσουν.

Δυο μαρμάρινες πλάκες έχουν ξεκολλήσει και μετατοπίζονται. Ας ελπίσουμε ότι δε θα πέσουν πάνω σε κανένα παιδικό ποδαράκι.

 

Η παροχή για το φυσικό αέριο που χρησιμοποιεί το διπλανό σχολείο βρίσκεται δίπλα ακριβώς από τους κάδους των σκουπιδιών και έχει ένα ακροφύσιο τοποθετημένο κάθετα και ακάλυπτο. Ας ελπίσουμε ότι δε θα παραπατήσει κανείς.


Πριν λίγο καιρό αφαιρέθηκαν κάποια κάγκελα. Κόπηκαν από τη βάση τους αλλά οχι σύριζα με το κράσπεδο. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχουν μείνει σίδερα ύψους περίπου 1 εκατοστού σκουριασμένα,  κοφτερά και πολύ επικίνδυνα αν τυχόν κάποιος πέσει επάνω τους.


Όσο για τα καημένα τα φυτά και τα δεντράκια  έμειναν απότιστα όλο το καλοκαίρι και έφτασαν στα όρια τους. Ευτυχώς γι αυτά άρχισαν οι βροχές.

 

 

 

 

 

Advertisements