Οι γενικές συνελεύσεις της ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργυρούπολης Αλίμου Ελληνικού «Ο Θουκυδίδης» με ομόφωνα ψηφίσματά τους, εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους εργαζομένους του Δήμου μας και ζητούν από την Διοίκηση του Δήμου Αλίμου και τον Δήμαρχο κ.Κονδύλη να σταματήσει τις τιμωρητικές πειθαρχικές διώξεις και τις μηνύσεις.

ΣΕΠΕ – ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ 9/1/18

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
«Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»
Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη
Πληροφ.: Αγγελονίδη Χριστίνα (2109922610/6945385686)
Ξιφαρά Βάνια (2109956448/6944334752)
email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com

Αργυρούπολη, 9/1/2018
Αρ. Πρωτ.: 5

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ


Η ΓΣ του συλλόγου εκπ/ων ΠΕ « ο Θουκυδίδης», εκφράζει τη συμπαράστασή της στους συναδέλφους- εργαζομένους του Δήμου Αλίμου, οι οποίοι διώκονται πειθαρχικά και με μηνύσεις από τη διοίκηση του Δήμου, επειδή διεκδικούν τα νόμιμα δικαιώματά τους
Ζητάμε να σταματήσουν όλες οι τιμωρητικές πειθαρχικές διώξεις.
Ζητάμε να ανακαλέσει αμέσως ο Δήμαρχος τη μήνυση κατά του Προέδρου του Συλλόγου και συνδικαλιστικών στελεχών της ΠΟΕ – ΟΤΑ και της ΑΔΕΔΥ

ΕΛΜΕ – ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ 27/12/17

ΕΛΜΕ ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
Δωδεκανήσου 6-12 & Πάτμου 1 (Κτήριο ΕΠΑΛ Αλίμου), Άλιμος – τηλ./φαξ: 210-9942150

Άλιμος, 17 Δεκεμβρίου 2017

Από την αρχή της θητείας της, το 2014, η Δημοτική Αρχή Κονδύλη στο Δήμου Αλίμου έδειξε τις αντεργατικές της προθέσεις προχωρώντας σε αναίτιες και άδικες πειθαρχικές αναφορές και διώξεις κατά των εργαζομένων, κυρίως αυτών που αντιδρούν στην αυθαιρεσία και στον αυταρχισμό της.
Σε μια περίοδο που τα εργατικά δικαιώματα έχουν γίνει βασικός στόχος της νεοφιλέλευθερης μνημονιακής πολιτικής και εργατικές κατακτήσεις δεκαετιών καταστρατηγούνται, η αλληλεγγύη ανάμεσα στους εργαζόμενους είναι μονόδρομος.
Η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας καλεί τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο Αλίμου κ. Κονδύλη να πάρει πίσω τις μηνύσεις κατά συνδικαλιστικών στελεχών και να σταματήσει όλες τις αναίτιες και αυθαίρετες πειθαρχικές διώξεις και εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της στους διωκόμενους εργαζόμενους του Δήμου Αλίμου.
Είμαστε μαζί τους.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 

 

Advertisements