Στην ανακοίνωσή μας σχετικά με τον ΝΟΚ περιμέναμε να εκδοθεί μία επίσημη απάντηση από τη διοίκηση του ΘΟΠΑΑ. Δύσκολο, για αυτό και τη “δουλειά” ανέλαβε δημοσιογραφικό σάιτ των νοτίων. Ας δούμε, όμως, ποιοι κάνουν τα πραγματικά φάουλ:

Φάουλ Πρώτο: Αν και δεν είμαστε δημοσιογράφοι σεβαστήκαμε τη δημοσιογραφική δεοντολογία και αναφέραμε την πηγή μας. “Κουτσομπολιά” τα αποκαλεί το δημοσίευμα, αλλά αυτά τα “κουτσομπολιά” για τον πρόεδρο του ΝΟΚ, κ. Χριστόπουλο, δεν ήταν άλλο από τα λόγια γονέων των μαθητών, τα οποία δεν διέψευσε και άρα ισχύουν. Ταυτόχρονα, ο κ. Χριστόπουλος δήλωνε ότι τίποτε δεν μπορεί να θεωρείται τετελεσμένο, που σημαίνει ότι ελπίζει σε μια τροποποίηση της απόφασης του προέδρου του ΘΟΠΑΑ. Άρα ισχύει και η απόφαση!
Φάουλ Δεύτερο: Η ανακοίνωση του ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι δεν αναφέρει πουθενά ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις Δήμου – ΝΟΚ αλλά ότι το τμήμα των ανδρών του ΝΟΚ μένει έξω από το Κολυμβητήριό μας εξαιτίας της αυθαίρετης απόφασης του κ. Διαμαντή! Το …καλό σάιτ επινόησε έναν τίτλο εντελώς παραπλανητικό και απολύτως άσχετο με το πραγματικό περιεχόμενο της ανακοίνωσής μας. Τυχαίο;
Φάουλ Τρίτο-και μάλλον το πιο σοβαρό: Η ουσία της ανακοίνωσής μας ήταν ότι δεν λειτουργεί συλλογικά το διοικητικό συμβούλιο του Θουκυδίδειου Οργανισμού και ότι δεν εφαρμόζεται ο Κανονισμός Λειτουργίας των Αθλητικών Χώρων, ο οποίος έχει ψηφιστεί και ισχύει από τον Ιούνιο του 2015 και η διοίκηση του ΘΟΠΑΑ αρνείται να τον εφαρμόσει! Καλά, όλα αυτά δεν ενοχλούν κανέναν; Δεν είδαμε κανέναν σχόλιο επ’ αυτού!

Αναμένουμε από τη διοίκηση του ΘΟΠΑΑ να δώσει απάντηση -έστω- στο δημοτικό συμβούλιο της ερχόμενης Τετάρτης και ζητούμε να θέσει αμέσως σε εφαρμογή τον Κανονισμό με σεβασμό στην αρχή της διαφάνειας και της συλλογικής λειτουργίας, με σεβασμό στους πολίτες του Αλίμου.

Λέξεις και πρακτικές, που έως τώρα είναι άγνωστες στους σημερινούς διοικούντες, οι οποίοι “τα ξέρουν όλα” και εμείς οι λοιποί και ενοχλητικοί τούς φαινόμαστε περιττοί!…