Η αυθαίρετη λειτουργία του Προέδρου του ΘΟΠΑΑ και δεξί χέρι του δημάρχου, κ. Διαμαντή, και της διοίκησης του κ. Κονδύλη συνεχίζεται και φέτος! Σύμφωνα με τη δημοσίευση της waterpolonews.gr ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου (ΝΟΚ) δεν μπορεί να προπονηθεί στο Κολυμβητήριο, επειδή ο πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ αποφάσισε να διαθέσει στον Υδραϊκό, “ανταγωνιστικό” στην ομάδα μας σωματείο, τη μισή πισίνα τις ίδιες ώρες με τον ΝΟΚ και να μειώσει τις ώρες προπόνησης των Ακαδημιών του. Αυτή η απόφαση έχει ως αποτέλεσμα να διώχνεται η ομάδα ανδρών από την έδρα της και να μειώνονται οι ώρες προπόνησης των Ακαδημιών.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας των Αθλητικών Χώρων του ΘΟΠΑΑ, (άρθρα 6 και 7) την απόφαση διάθεσης των χώρων παίρνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού. Κάτι τέτοιο ουδέποτε έγινε, όχι βέβαια μόνο για το Κολυμβητήριο και τις δύο ομάδες πόλο αλλά και για κάθε δραστηριότητα του ΘΟΠΑΑ.

Τα Σωματεία μοριοδοτούνται (Παράρτημα Ι) με αντικειμενικά κριτήρια:
1. Κατάταξη αθλημάτων σύμφωνα με τον Εθνικό Αθλητικό Σχεδιασμό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (από 60 έως 10 μόρια).
2. Αναγνώριση συλλόγου από επίσημη Ομοσπονδία Αθλήματος (100 μόρια)
3. Εντοπιότητα σωματείου (40 μόρια)
4. Παλαιότητα σωματείου (Σύνολο μορίων: Τα έτη που μεσολαβούν από την ίδρυση μέχρι σήμερα x 10)

Είναι προφανές ότι μεταξύ των δύο Συλλόγων της ίδια κατηγορίας, ο ΝΟΚ έχει εντοπιότητα αλλά είναι και παλαιότερος. Άρα ο ΝΟΚ έχει προτεραιότητα στη χρήση των χώρων.
Με ποια κριτήρια, συνεπώς, ο κ. Διαμαντής, αφού παρέκαμψε τον Κανονισμό και, κυρίως, το Διοικητικό Συμβούλιο, διέθεσε τον χώρο στον Υδραϊκό; Μήπως με το χρηματικό ποσό που θα καταβάλει μηνιαίως ο Υδραϊκός, αλλά και πάλι χωρίς την προβλεπόμενη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου; Να εξυπηρετηθεί ο Υδραϊκός αλλά όχι εις βάρος του ΝΟΚ!

Είναι ντροπή ο Δήμος μας να μην υποστηρίζει τις τοπικές ομάδες!
Περιμένουμε απαντήσεις!