Μανώλης Βρεττός

Συμμετέχω στη δημοτική κίνηση ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Γιατί πρέπει να διεκδικήσουμε το μέλλον του τόπου και των κατοίκων του με την συμμετοχή μας.
Γιατί οι άνθρωποι της κίνησης, όλοι γνωστοί, φίλοι και γείτονες μάχονται, οκτώ χρόνια τώρα, στο δρόμο με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Παλεύουν για τα προβλήματα του Δήμου, προσφέροντας παράλληλα και κοινωνικό έργο. Είναι οραματιστές, βλέπουν την πόλη μας μέσα από τα μάτια των παιδιών μας.
Θέλουμε περισσότερους, καλύτερους, και ομορφότερους δημόσιους χώρους. Ελεύθερη πρόσβαση στις ομορφιές του τόπου μας.
Καθαρές και περιποιημένες γειτονιές. Δραστήριες και ζωντανές αγορές. Νοικοκυρεμένα οικονομικά.
Και κυρίως, συμμετοχή των ανθρώπων, αλληλεγγύη και φροντίδα στους ασθενέστερους, τους ηλικιωμένους και τα παιδιά.
Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί που αποφάσισαν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι για την εξουσία και τις χειραψίες. Έχουμε μονό ένα στόχο, το συμφέρον του δημότη-πολίτη Αλίμου.
Είμαστε άνθρωποι της αγοράς, της πιάτσας, εργαζόμενοι, επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων, νοικοκυρές, συνταξιούχοι, υπάλληλοι, άνθρωποι των γραμμάτων, του πολιτισμού, του αθλητισμού, των τεχνών.
Γιατί είμαστε όλος ο Δήμος μας

Μαζί με την Ελένη Μπελιά.
Με την Ελένη είμαστε συμμαθητές και γείτονες από το δημοτικό. Την γνωρίζω, παρακολουθώ την εξέλιξή της στη ζωή της, το σχολείο, τον Δήμο και είναι επιτυχημένη σε ότι καταπιάνεται.
Η Ελένη είναι γυναίκα δραστήρια και μαχητική με ανεξάντλητη διάθεση προσφοράς στα παιδιά και τα κοινά και με γνώση των προβλημάτων του Δήμου. Πολλά χρόνια παλεύει για τα κοινά και εργάζεται για την πόλη, τη γειτονιά, την περιφέρεια. Όλα αυτά την καθιστούν την πιο κατάλληλη για τη θέση του δυναμικού – μαχητικού – δραστήριου δημάρχου που χρειάζεται ο Δήμος μας για τα επόμενα χρόνια.
Η Ελένη θέλει να δουλέψει για το δημότη, προσφέροντάς του ένα δήμο που να του αξίζει, που να πληροί τις καθημερινές ανάγκες των δημοτών, που να έχει πραγματική, ουσιώδη και διαρκή κοινωνική μέριμνα.
Μπορεί να εγγυηθεί ότι το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον του Δημότη, είναι πάνω από όλα. Μπορεί να εγγυηθεί ότι τα πενιχρά οικονομικά του Δήμου δεν θα σπαταληθούν αλλά θα διαχειριστούν σωστά και νοικοκυρεμένα.
Γιατί η Ελένη με εμάς τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι και με τους δημότες του Αλίμου, μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο και να βάλουμε νέους κανόνες στο παιχνίδι.

………………………………………………

Ο Μανώλης Βρεττός γεννήθηκε το 1966 στο Καλαμάκι και έκτοτε ζει και δραστηριοποιείται στον Άλιμο. Η οικογένειά του κατοικεί στον δήμο Aλίμου (κοινότητα Καλαμακίου, τότε) από τις αρχές του 20ου αιώνα. Είναι λογιστής φοροτέχνης Α’ τάξεως, απόφοιτος Οικονομικών και Λογιστικής με πτυχίο από τα ΤΕΙ Καβάλας.
Όλα του τα χρόνια τα έζησε στο Καλαμάκι. 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου, μετά 1ο Γυμνάσιο Αλίμου και Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Αλίμου. Για πολλά χρονιά ήταν πρόσκοπος και βαθμοφόρος στο 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καλαμακίου. Εθελοντισμός, συνεργασία, ομαδικό πνεύμα, οικουμενικότητα, φιλία, δραστηριότητες στη φύση, τη θάλασσα, τη γειτονιά. Πιστεύει στη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Αντιμάχεται την απάθεια!
Ήταν εθελοντής στους Ολυμπιακούς αγώνες «Αθήνα 2004». Ασχολείται με την ιστιοπλοΐα ανοιχτής θαλάσσης και έχει δίπλωμα ιστιοπλόου. Ως αθλητής έχει πάρει μέρος σε πολλά ράλυ (Αιγαίου, Κυκλάδων, Ρεγκάτα) και σε πολλούς διεθνείς και τοπικούς διασυλλογικούς αγώνες, με διάφορα σκάφη και έχει κατακτήσει αρκετά τρόπαια αν και κύριο μέλημά του είναι η συμμετοχή.
Από το 1992 δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως λογιστής, διατηρώντας Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο στον Άλιμο. Είμαι ενεργό μέλος, πάνω από 15 χρόνια, της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής. Για δυο χρόνια διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών Αλίμου.
Είναι παντρεμένος με την Ράνια Τρουμπούκη και έχουνε έναν γιο τον Λεωνίδα, μαθητή Α’ Δημοτικού.

Advertisements