Samartzis Nikos

Γιατί ΑΝΩ–ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι ;
Γιατί Άλιμος δεν είναι μόνο η Θουκυδίδου , η Καλαμακίου και η Δωδεκανήσου.
Ο Άλιμος είναι οι γειτονιές μας με τα προβλήματά τους , που όσα χρόνια και να περάσουν παραμένουν απαράλλαχτα , γιατί κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τα εντοπίσει και να τα λύσει .

Γιατί Άλιμος είναι όλοι οι Καλαμακιώτες και οι Καλαμακιώτισσες και όχι εκείνες οι λίγες οικογένειες που τόσα χρόνια σπαταλούν το δημόσιο χρήμα – το δικό μας χρήμα , για να φουσκώνει κι άλλο το πορτοφόλι τους και εν τέλει εμείς να απολαμβάνουμε «έργα» ΡΑΒΕ – ΞΗΛΩΝΕ !

Γιατί στο ΑΝΩ–ΚΑΤΩ ο σκοπός δεν είναι κινήσεις εντυπωσιασμού και παραπλάνησης της κοινής γνώμης αλλά ο εντοπισμός των πραγματικών προβλημάτων με την γνώμη και αρωγή του συμπολίτη μας και την οριστική επίλυσή τους χωρίς να πονέσει οικονομικά ο δημότης .

Γιατί αν έχεις ένα ακατέργαστο διαμάντι που δεν αντανακλά την πραγματική του αξία υπό το φως μίας λάμπας , δεν αλλάζεις την λάμπα !
ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ !

Γιατί ο Άλιμος είναι ένα διαμάντι ανεκτίμητης αξίας που αξίζει να λάμψει επιτέλους !

………………………………………………..

Ο Νίκος Σαμαρτζής γεννήθηκε στον Άλιμο το 1987. Μεγάλωσε και ζει έως και σήμερα στον Άλιμο. Αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Αλίμου και σπούδασε Marketing (Εμπορία και Διαφήμιση). Από το 2009 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο του εμπορίου. Η έδρα της εταιρείας του βρίσκεται στον Άλιμο.