Βίκυ Μιχαλοπούλου

Γιατί πρέπει όλοι ΑΝΩ-ΚΑΤΩ
Γιατί το επίδικο αυτών των εκλογών είναι να αλλάξει ρότα η εξουσία -διοίκηση να τη διαχειρίζονται άνθρωποι με μια άλλη αντίληψη από την κρατούσα, μια αντίληψη που έχει στο κέντρο τους δημότες, τους πολίτες, τους εργαζόμενους και όχι τα έργα βιτρίνας.
Το επίδικο αυτών των εκλογών είναι να ευημερούν οι άνθρωποι και όχι οι αριθμοί σε όλα τα επίπεδα της αντιπροσώπευσης, στη Βουλή, στην Ευρωβουλή, στο Δήμο.
Ξέρει ο πολίτης, ότι κάποιοι που αυτοαποκαλούνται ‘ανεξάρτητοι’ στήριξαν με τις κομματικές τους επιλογές όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που υφίσταται: μείωση μισθών, συντάξεων, χαράτσια, αύξηση φορολογίας και τόσα άλλα που τα νιώθουμε όλοι στις τσέπες μας πολύ καλά! 
Ξέρει ο πολίτης, ότι μόλις πέσει το προσωπείο των εκλογών, θα δει πάλι τι σημαίνει «ανάπτυξη» του κεφαλαίου…
Νέο φορολογικό, θα έρθουν εκκαθαριστικά μετά τις εκλογές,
κι άλλα νοσοκομεία θα κλείσουν, σχολεία θα συγχωνευθούν,
κι άλλες περικοπές δαπανών στα λειτουργικά έξοδα των σχολείων,
κι άλλες απολύσεις εκπαιδευτικών…
και πολλά, πολλά άλλα, με μεγαλύτερη ένταση πια,
αφού θα θεωρήσουν ότι έχουν την κοινωνική συναίνεση.

Γι αυτό ΑΝΩ-ΚΑΤΩ
Γι αυτό ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΛΙΑ
Για να εκφραστεί καλύτερα το ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Χρειάζονται διαφορετικά μυαλά με διαφορετικές αξίες να διαχειρίζονται το δήμο.
Χρειάζονται άνθρωποι με πείσμα και θέληση όπως η Ελένη Μπελιά, για να περάσουμε σε ένα άλλο μοντέλο διοίκησης στηριγμένο στη συλλογική εργασία, να βάλει τέλος στην ανθρωπιστική κρίση που μαστίζει τη χώρα σε όλα τα επίπεδα.

……………………………………………….

Η Βίκυ Μιχαλοπούλου είναι καθηγήτρια Χημείας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αρχικά στον ιδιωτικό και σήμερα στο δημόσιο τομέα. Επιστημονική συνεργάτης επί τριετία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης σε θέματα ρύπανσης του περιβάλλοντος στο τμήμα Χημείας. Από τον Απρίλη του 1997 υπηρετεί το δημόσιο σχολείο με διάφορες σχέσεις εργασίας (ωρομίσθια, αναπληρώτρια, μόνιμη) και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας… Από το Σεπτέμβρη του 2010 μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) Νότιας Αθήνας, από το 2012 αντιπρόεδρος και σήμερα πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ.  Είναι μητέρα δύο φοιτητών.

Advertisements