Galigianaki Valia

Γνωρίζω την Ελένη Μπελιά προσωπικά μέσα από την ιδιότητά της ως δασκάλα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου. Στηρίζω την υποψηφιότητά της για τη θέση της επικεφαλής στη δημοτική κίνηση ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι γιατί πιστεύω ότι η προσωπικότητά της και η πορεία της την καθιστούν μακράν την καταλληλότερη υποψήφια για τη θέση της δημάρχου της πόλης μας.
Η Ελένη είναι μια γυναίκα με ήθος ακέραιο και ακλόνητη συνέπεια στις αρχές και τα πιστεύω της. Έχει μια δυναμική προσωπικότητα και μια αγωνιστική διάθεση που πρεσβεύει τις αρχές της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της ισονομίας και της ισοτιμίας. Ήταν και είναι πάντα παρούσα στους αγώνες για την προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών και εμφανίζει αδιαλείπτως μαχητική διάθεση για την υποστήριξη των δίκαιων αιτημάτων των κοινωνικών ομάδων. Ξέρει να αφουγκράζεται τις ανάγκες των δημοτών και πιστεύει ακράδαντα στη συμμετοχή και την ανιδιοτελή συνεισφορά κάθε πολίτη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο δήμο μας. Είναι ένα άτομο που σέβεται τη διαφορετικότητα, έχει αλτρουιστική διάθεση και ευαισθησία προς τον καθένα που βάλλεται από προβλήματα και αντιξοότητες. Όλα αυτά τα χρόνια έχει προσφέρει, τόσο μέσα από το επάγγελμά της ως εκπαιδευτικός, γνώση, παιδεία και ατομική εξέλιξη σε όλα τα παιδιά που είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν, όσο και μέσα από τη συμμετοχή της στα κοινά, δίκαιη και μαχητική αντιπροσώπευση.
Τη στηρίζω πάνω από όλα για την παντελή απουσία ιδιοτέλειας, η οποία χαρακτηρίζει κάθε δράση της. Είναι αυτή που μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης που διατηρεί με όσους έχουν την τύχη να την γνωρίζουν προσωπικά, αλλά και με αυτές που θα δομήσει με κάθε πολίτη που θα την εμπιστευτεί, είναι σε θέση να σταθεί επικεφαλής του δήμου μαχητικά, δημοκρατικά και αποτελεσματικά!

Στηρίζω τη δημοτική κίνηση ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι καθώς πρόκειται για μια κίνηση διαφορετική από τις άλλες -παλαιές και νεοσύστατες- γιατί :
Πρεσβεύει τις αρχές της δημοκρατικής συμμετοχής των πολιτών στη δράση για τα οφέλη του δήμου.
Μάχεται για το κοινό συμφέρον και το δικαίωμα κάθε πολίτη να «χαίρεται» την πόλη του και αγνοεί τα προσωπικά οφέλη και τα ιδιοτελή συμφέροντα.
Αντιτίθεται σε κομματικές επιταγές που έρχονται σε αντίθεση με τα προγράμματα ανάπτυξης του δήμου
Έχει ένα πρόγραμμα αξιόπιστο,εφαρμόσιμο που καταδεικνύει ιδιαίτερη ευαισθησία στις κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από την κρίση.
Αναζητά και καλωσορίζει τη συμμετοχή κάθε δημότη στην εφαρμογή του προγράμματός του και στοχεύει στην αξιοποίηση της γνώσης, της εμπειρίας και της εθελοντικής συνεισφοράς του καθενός για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας.
Είναι ένα κίνημα παρών, από την αρχή της σύστασής του, σε όλα τα δημοτικά ζητήματα, με ενεργή παρουσία και δράση τόσο εντός των δημοτικών αποφάσεων, όσο και εκτός στην κοινότητα, στις γειτονιές, στις εκδηλώσεις κ.λπ.
Είναι ένα δημοκρατικό σχήμα που αφουγκράζεται της ανάγκες κάθε κοινωνικής ομάδας και μάχεται για τα δίκαια συμφέροντα και την ανάπτυξή τους.

ΓΙΑΤΙ όλοι εμείς οι απλοί πολίτες του δήμου επιθυμούμε επιτέλους μια διακυβέρνηση δίκαιη, συμμετοχική, ανιδιοτελή και ευαίσθητη στα καθημερινά προβλήματα της πόλης μας!

……………………………………

H Βάλια (Ευαγγελία) Γαληφιανάκη-Κωνσταντάρα είναι λογοθεραπεύτρια και εργάζεται στο ιδιωτικό της γραφείο στη Ν. Σμύρνη από το 1998. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης και αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Παν/μίου Κρήτης το 1991. Στη συνέχεια απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Κοινωνική Ψυχιατρική από το Παν/μιο Θράκης. Είναι, επίσης, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) στην Λογοθεραπεία από το Παν/μιο City του Λονδίνου. Είναι παντρεμένη με το Γιάννη Κωνσταντάρα και έχουν δύο κόρες, 14 και 11 ετών.

Advertisements