Damianos Vasilis

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΙΑΤΙ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ;
ΓΙΑΤΙ θα υπερασπιστεί και θα σταθεί δίπλα στον δημότη σε ό,τι τον ταλαιπωρεί και τον αδικεί σαν μια τοπική κυβέρνηση.
ΓΙΑΤΙ όλες οι θέσεις του και οι ενέργειές του είναι όπως πρέπει να είναι πολιτικοποιημένες κι αυτό γιατί γνωρίζει πού οφείλονται τα αίτια των προβλημάτων.
ΓΙΑΤΙ το πρόγραμμά του αποτελεί αντικείμενο αγώνων σήμερα, αύριο και πάντοτε, με οποιαδήποτε πολιτική ασκείται απ’ την κεντρική κυβερνητική εξουσία και με οποιαδήποτε κυβέρνηση βρίσκεται σ’ αυτήν.
ΓΙΑΤΙ η διαφορά της αντιμετώπισης των προβλημάτων με τους άλλους συνδυασμούς είναι αρκετά φανερή, έστω κι’ αν τα προβλήματα μπορεί να συμπίπτουν.
ΓΙΑΤΙ λειτουργεί συλλογικά κάνοντας αποκλειστική χρήση του εμείς και όχι του εγώ.
ΓΙΑΤΙ μπορεί να λέει το όχι, όχι γιατί η πρόταση προέρχεται απ’ τον διαδημοτικό αντίπαλο, αλλά γιατί εκτιμάει ότι αυτή η απάντηση είναι η σωστή και έτσι πρέπει ν’ απαντήσει.
Τέλος,
ΓΙΑΤΙ, ως πρώην εργαζόμενος και νυν συνταξιούχος, πιστεύω ότι το Άνω-Κάτω θα σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους του Δήμου μας, της περιοχής και όχι μόνο.

………………………………………………………………………………………

Συνδικαλιστής απ’ το 1962 με ό,τι σημαίνει αυτό. Γενικός Γραμματέας σε σωματείο με 5.500 μέλη στη ΔΕΗ. Προεδρείο σε σωματείο με 14.000 μέλη στη ΔΕΗ. Προεδρείο στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ με 28.000 μέλη. Πενταμελές προεδρείο στη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και συμμετοχή στη ΓΣΕΕ. Εκδότης συνδ. Εφημερίδων. Σήμερα: Εκλεγμένος στη διοίκηση Συνταξιούχων ΔΕΗ και στη διοίκηση της Ομοσπονδίας τους με 4.000 και 22.000 μέλη αντίστοιχα. Συντονιστής της παράταξης στο χώρο και στην «Αυτόνομη Παρέμβαση» παλαιότερα για τους συντ/χους. Μέλος της Γραμματείας «Πρωτοβουλία» συντ/χων. Υποψήφιος για: κοινοβούλιο, Νομαρχία, Δήμο, από δύο φορές χωρίς να αυτοπροταθεί. Πρωτοστάτησε στο στήσιμο των ανύπαρκτων συνδικάτων στη ΔΕΗ μετά την μεταπολίτευση, παρά τις διώξεις, τα πειθαρχικά, τα δικαστήρια, κλπ.