Η «αφισορρύπανση» του ΑΝΩ-ΚΑΤΩ… ενοχλεί όσους βλέπουν μόνο το κίτρινο…
Η «αφισορρύπανση» του ΑΝΩ-ΚΑΤΩ… ενοχλεί όσους βλέπουν μόνο το κίτρινο…

Για αφισορρύπανση (!) κατηγόρησε το ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ο αντιδήμαρχος κ. Κονδύλης (στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 22/6/2011), αφού πρώτα επέδειξε ταμπελάκι που ο ίδιος είχε κατεβάσει για «αναμνηστικό», όπως είπε, με την τιμή των 650 ευρώ, σχολιάζοντας ότι είναι ψευδής αυτή η πληροφορία και ότι κάθε δέντρο κοστίζει 350 ευρώ.

Εκτός από το μήνυμα, τα ταμπελάκια έδωσαν και χρώμα…
Εκτός από το μήνυμα, τα ταμπελάκια έδωσαν και χρώμα…

Όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι ζήτησαν από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωσταμπάρη να απαντήσουν στην τοποθέτηση του κ. Κονδύλη, δε τους δόθηκε ο λόγος με την αιτιολογία ότι δεν υπάρχουν δευτερολογίες στα προ ημερησίας διάταξης θέματα.

Όταν προσπάθησαν να τοποθετηθούν για το θέμα στα πλαίσια άλλης ομιλίας, πάλι η κ. Κωσταμπάρη διέκοπτε και δήλωσε ότι θα αφαιρεθεί ο λόγος.

Ο δημοτικός σύμβουλος του ΑΝΩ-ΚΑΤΩ Δημήτρης Κλαυδιανός δήλωσε: Αυτό που εσείς χαρακτηρίζετε αφισορρύπανση εμείς το λέμε ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και ενημέρωση των κατοίκων. Δεν σας πειράζει η βρόμα που υπάρχει αν κοιτάξετε γύρω σας; Επιπλέον, ό,τι γνωρίζουμε προκύπτει από τα στοιχεία που μας έδωσε ο Δήμος!

Και συμπληρώνουμε στα όσα δεν άφησαν του δημοτικούς συμβούλους του ΑΝΩ-ΚΑΤΩ να πουν: Ρωτήστε και τους κατοίκους αν θεωρούν αφισορρύπανση τη διαμαρτυρία του ΑΝΩ-ΚΑΤΩ. Οι 11 στους 10!!!, συμφωνούσαν μαζί μας. Επιπλέον στη σύμβαση που εμείς έχουμε στα χέρια μας αναφέρεται μέση έκπτωση 54,28%. Δεν μας έχει δοθεί ακριβώς η έκπτωση κατά περίπτωση και δεν ξέρουμε και αν υπάρχει. Σε κάθε περίπτωση η κοστολόγηση της μελέτης είναι της τάξης των 650 ευρώ και περιλαμβάνει και τη φύτευση, η οποία γνωρίζουμε ότι έγινε χωρίς βελτιωτικά. Τέλος, δεν ακούσαμε λέξη για τα ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας του εργολάβου…

Αν θέλουν ο δήμαρχος κ. Ορφανός, ο αντιδήμαρχος κ. Κονδύλης, η πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κωσταμπάρη (και όποιο άλλο μέλος της δημοτικής αρχής) να μάθουν για τη γνώμη των κατοίκων σχετικά με την «ανάπλαση» της Λεωφόρου Καλαμακίου δεν έχουν παρά να βγουν στο δρόμο και να συζητήσουν μαζί τους! Έναν κυριακάτικο καφέ θα μπορούσαν να τον θυσιάσουν για να μιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο με τους κατοίκους…

Κανείς δεν μπορεί να φιμώσει το ΑΝΩ-ΚΑΤΩ!

Advertisements