ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι

Δημοτική Κίνηση Αλίμου

Γιατί ΑΝΩ-ΚΑΤΩ

cropped-anokato2.png

Αγαπητές συνδημότισσες, Αγαπητοί συνδημότες,

ήρθε η στιγµή να σταµατήσουµε την πρωτοφανή καταστροφή που συντελείται στη χώρα µας. Οι εκλογές του Μαΐου είναι µια µεγάλη ευκαιρία: να ξεκινήσουµε από τη γειτονιά µας, να αλλάξουµε τον τόπο µας!

Η πολιτική του Μνηµονίου έχει µετατρέψει την οικονοµική κρίση σε ανθρωπιστική, µε δραµατικές συνέπειες για την κοινωνία. Τα αποτελέσµατα είναι εξίσου αποκαρδιωτικά και στο επίπεδο της Αυτοδιοίκησης: οι περικοπές της χρηµατοδότησης έχουν οδηγήσει τους ∆ήµους σε οικονοµική ασφυξία. Οι απολύσεις- διαθεσιµότητα, η απαγόρευση προσλήψεων, µε την παράλληλη αύξηση των αρµοδιοτήτων, έχουν οδηγήσει κρίσιµες υπηρεσίες ακόµη και σε πλήρη κατάρρευση. Την ώρα που ο κόσµος έχει µεγαλύτερη ανάγκη από αναβαθµισµένες κοινωνικές υπηρεσίες που θα καλύπτουν τις σηµερινές, κατεπείγουσες ανάγκες, ο ∆ήµος µας συχνά αδυνατεί να αποκριθεί στα βασικά.

Ήρθε η στιγµή να αλλάξουµε σελίδα. Οι εκλογές του Μαΐου είναι η µεγάλη ευκαιρία: να αποδώσουµε τις πολιτικές ευθύνες που αντιστοιχούν στη δηµοτική αρχή και τις παρατάξεις που αποδέχτηκαν αδιαµαρτύρητα το έγκληµα. Οι ίδιοι που διοικούσαν το ∆ήµο επί δεκαετίες, ξάφνου µεταµφιέζονται, ο ένας µετά τον άλλον, σε ανεξάρτητους. Επειδή όµως οι πράξεις µετράνε και όχι ο προεκλογικός µανδύας, τόσα χρόνια υποστήριξαν την πολιτική που οδήγησε στη σηµερινή τραγική κατάσταση, πορεύτηκαν στο πλευρό των µνηµονιακών κοµµάτων και, αφού υπερχρέωσαν το ∆ήµο µας, φεύγουν σήµερα αφήνοντας πίσω συσσωρευµένα προβλήµατα.

Ήρθε η στιγµή να τελειώνουµε µε την καταστροφή και να οργανώσουµε ένα ∆ήµο που θα βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους του. Τώρα είναι η µεγάλη µας ευκαιρία… για µια πόλη µέσα στη ζωή!

Εµείς, το “ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαµάκι”, µια δηµοτική κίνηση µε πλούσια δράση στη γειτονιά µας ήδη από το 2006, διεκδικούµε µαζί µε τους κατοίκους µια νέα µέρα για τον Άλιµο. Έως σήµερα, αξιοποιήσαµε τη θέση που µας έδωσαν οι δηµότες και, µε τις παρεµβάσεις των δηµοτικών µας συµβούλων, ∆ηµήτρη Κλαυδιανού, Ελένης Μπελιά και Γιάννη Παραλά, υπερασπιστήκαµε την ποιότητα ζωής, το φυσικό περιβάλλον, τα κοινά µας αγαθά.

Έτσι σήµερα, µαζί πάντα µε τους κατοίκους, µε οδηγό τις κοινωνικές ανάγκες και την αγάπη για τη γειτονιά µας, διεκδικούµε νέα πορεία για το ∆ήµο Αλίµου. Με υποψήφια δήµαρχο την Ελένη Μπελιά και ένα πρόγραµµα που ανταποκρίνεται στις σηµερινές προτεραιότητες της κοινωνίας προχωράµε στη µεγάλη αλλαγή που απαιτούν οι καιροί µας!

δείτε ολόκληρο το έντυπο:

 ΓΙΑΤΙ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΛΙΑ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: